22159055_118757862126266_9076931927147020288_n

After the storm comes a calm. @hcamarathon I owe you a huge thanks for a perfect setup. We will meet again for sure…—Jeg er fortsat høj ovenpå søndagens DM og jeg kan stadig mærke suset og nakkehårene rejse sig, når jeg tænker tilbage på de sidste 3 km. af løbet, hvor min sidemand ønsker mig tillykke med min nye PR, efter at have spurgt til min hidtidige rekord på marathon.Følelsen er ubeskrivelig og det er uden tvivl min allerstørste motivation for at kæmpe videre og blive den bedste udgave af mig selv 🏻—#flashback#nikerunning #bestmoments #runtoinspire #nevernotrunning

After the storm comes a calm. @hcamarathon I owe you a huge thanks for a perfect setup. We will meet again for sure…—Jeg er fortsat høj ovenpå søndagens DM og jeg kan stadig mærke suset og nakkehårene rejse sig, når jeg tænker tilbage på de sidste 3 km. af løbet, hvor min sidemand ønsker mig tillykke med min nye PR, efter at have spurgt til min hidtidige rekord på marathon.Følelsen er ubeskrivelig og det er uden tvivl min allerstørste motivation for at kæmpe videre og blive den bedste udgave af mig selv 🏻—#flashback#nikerunning #bestmoments #runtoinspire #nevernotrunning
After the storm comes a calm. @hcamarathon I owe you a huge thanks for a perfect setup. We will meet again for sure...---Jeg er fortsat høj ovenpå søndagens DM og jeg kan stadig mærke suset og nakkehårene rejse sig, når jeg tænker tilbage på de sidste 3 km. af løbet, hvor min sidemand ønsker mig tillykke med min nye PR, efter at have spurgt til min hidtidige rekord på marathon.Følelsen er ubeskrivelig og det er uden tvivl min allerstørste motivation for at kæmpe videre og blive den bedste udgave af mig selv 🏻---#flashback#nikerunning #bestmoments #runtoinspire #nevernotrunning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *