22157588_288525621643740_1644094518628188160_n

I'm still high on Sundays race in Odense. After the first Halfmarathon I teamed up with @brianvoigt and we started a game of tag where we went from a position 41 to 31 in the Danish Nationals. 🏼🏼—Efter 21 km. med pacer på, skulle det store slag udkæmpes, endnu en halvmarathon på de fynske gader og stræder, hvor min fysiske og mentale tilstand stod for mål. Samme rute som den jeg netop havde forceret 1 time og 24 minutter forinden, men denne gang skulle det klares uden hjælp😬.Kort efter halvvejsmærket kom @brianvoigt op på siden af mig. Vi fandt hurtig ind i en god rytme og begyndte at overhale den ene løber efter den anden. Det at indhente og løbe forbi erfarne og dygtige marathon-løbere gav et kæmpe boost og efter 26 km. havde jeg fortsat så gode ben at jeg gav det et forsøg. Jeg øgede de næste fem kilometer fra 4:00 til 3:55 og ved 32 kilometermærket fandt jeg samme med en rutineret og stærk løber fra Viborg AM, der var en kæmpe støtte frem mod mål. Teamwork er uvurderligt på marathon-distancen. 🏻 .—#løb#rundk#runtoinspire#hcamarathon#runnersworld#runnershigh#runaar

I'm still high on Sundays race in Odense. After the first Halfmarathon I teamed up with @brianvoigt and we started a game of tag where we went from a position 41 to 31 in the Danish Nationals. 🏼🏼—Efter 21 km. med pacer på, skulle det store slag udkæmpes, endnu en halvmarathon på de fynske gader og stræder, hvor min fysiske og mentale tilstand stod for mål. Samme rute som den jeg netop havde forceret 1 time og 24 minutter forinden, men denne gang skulle det klares uden hjælp😬.Kort efter halvvejsmærket kom @brianvoigt op på siden af mig. Vi fandt hurtig ind i en god rytme og begyndte at overhale den ene løber efter den anden. Det at indhente og løbe forbi erfarne og dygtige marathon-løbere gav et kæmpe boost og efter 26 km. havde jeg fortsat så gode ben at jeg gav det et forsøg. Jeg øgede de næste fem kilometer fra 4:00 til 3:55 og ved 32 kilometermærket fandt jeg samme med en rutineret og stærk løber fra Viborg AM, der var en kæmpe støtte frem mod mål. Teamwork er uvurderligt på marathon-distancen. 🏻 .—#løb#rundk#runtoinspire#hcamarathon#runnersworld#runnershigh#runaar
I'm still high on Sundays race in Odense. After the first Halfmarathon I teamed up with @brianvoigt and we started a game of tag where we went from a position 41 to 31 in the Danish Nationals. 🏼🏼---Efter 21 km. med pacer på,  skulle det store slag udkæmpes, endnu en halvmarathon på de fynske gader og stræder, hvor min fysiske og mentale tilstand stod for mål. Samme rute som den jeg netop havde forceret 1 time og 24 minutter forinden, men denne gang skulle det klares uden hjælp😬.Kort efter halvvejsmærket kom @brianvoigt op på siden af mig. Vi fandt hurtig ind i en god rytme og begyndte at overhale den ene løber efter den anden. Det at indhente og løbe forbi erfarne og dygtige marathon-løbere gav et kæmpe boost og efter 26 km. havde jeg fortsat så gode ben at jeg gav det et forsøg. Jeg øgede de næste fem kilometer fra 4:00 til 3:55 og ved 32 kilometermærket fandt jeg samme med en rutineret og stærk løber fra Viborg AM, der var en kæmpe støtte frem mod mål. Teamwork er uvurderligt på marathon-distancen. 🏻 .---#løb#rundk#runtoinspire#hcamarathon#runnersworld#runnershigh#runaar

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *