22220718_143855402895344_8280596809525493760_n

Friday Marathon reflections 🏼—Sidste weekends @hcamarathon sidder fortsat printet solidt på nethinden. Et løb under optimale forhold. Dagen hvor jeg ramte dagen og havde mit bedste løb til dato. 🏻Denne weekend foregår i et noget mere roligt tempo, men bestemt ikke uden kilometerne i benene 🏻—#reflections #runnerslife #recovery #worlderunners #mitaarhus

Friday Marathon reflections 🏼—Sidste weekends @hcamarathon sidder fortsat printet solidt på nethinden. Et løb under optimale forhold. Dagen hvor jeg ramte dagen og havde mit bedste løb til dato. 🏻Denne weekend foregår i et noget mere roligt tempo, men bestemt ikke uden kilometerne i benene 🏻—#reflections #runnerslife #recovery #worlderunners #mitaarhus
Friday Marathon reflections 🏼—Sidste weekends @hcamarathon sidder fortsat printet solidt på nethinden. Et løb under optimale forhold. Dagen hvor jeg ramte dagen og havde mit bedste løb til dato. 🏻Denne weekend foregår i et noget mere roligt tempo, men bestemt ikke uden kilometerne i benene 🏻—#reflections #runnerslife #recovery #worlderunners #mitaarhus

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *