22277629_991703740969281_4009252615337541632_n

When the weather is this good, you have to take advantage and go for a easy run in your shorts. 😎️—Når lejligheden byder sig til en træningstur i korte rør midt i oktober, så er det bare med at gribe den.Det blev til en tur, hvor @m.nicolaisen og jeg både fik set æsler, jægere og en musvåge.Det er altid en fornøjelse at tage en løbetur på landet 🏻—#landscapehunter #outinthesun #runaddict #sunday#kolding

When the weather is this good, you have to take advantage and go for a easy run in your shorts. 😎️—Når lejligheden byder sig til en træningstur i korte rør midt i oktober, så er det bare med at gribe den.Det blev til en tur, hvor @m.nicolaisen og jeg både fik set æsler, jægere og en musvåge.Det er altid en fornøjelse at tage en løbetur på landet 🏻—#landscapehunter #outinthesun #runaddict #sunday#kolding
When the weather is this good, you have to take advantage and go for a easy run in your shorts. 😎️—Når lejligheden byder sig til en træningstur i korte rør midt i oktober, så er det bare med at gribe den.Det blev til en tur, hvor @m.nicolaisen og jeg både fik set æsler, jægere og en musvåge.Det er altid en fornøjelse at tage en løbetur på landet 🏻—#landscapehunter #outinthesun #runaddict #sunday#kolding

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *