22280861_1827318404247279_3658221403477377024_n

Same place, same distance, one year ago. It’s been almost 365 days since I strived for a new PB at #vejleådalhalvmarathon. Actually my third attempt on the Halfmarathon distance in 2016, unfortunately none of them was successfull.This Fall I finally made it and finished almost one minut better than my personal best. 🏼—Sidste års Vejle Ådal Halvmarathon blev endnu en ‘lige ved og næsten’ oplevelse i 2016, da jeg sluttede mit 3. ud af 4 halvmarathonløb i en 1:19:xx tid. Det var en gedigen skuffelse og det krævede en god portion standhaftighed at komme ovenpå igen efter disse nederlag. Men hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig kun til en stærkere løber. 😎🏻I år bliver en anderledes oplevelse, da jeg har lovet min løbemakker @jonas_7_ at pace ham til en tid der kommer så tæt på 1:20 som muligt. Mit mål er selvfølgelig at få ham sikker ind over stregen i en tid under dette. —#3weeks#vejle#løb#rundk#keeprunning #worlderunners

Same place, same distance, one year ago. It’s been almost 365 days since I strived for a new PB at #vejleådalhalvmarathon. Actually my third attempt on the Halfmarathon distance in 2016, unfortunately none of them was successfull.This Fall I finally made it and finished almost one minut better than my personal best. 🏼—Sidste års Vejle Ådal Halvmarathon blev endnu en ‘lige ved og næsten’ oplevelse i 2016, da jeg sluttede mit 3. ud af 4 halvmarathonløb i en 1:19:xx tid. Det var en gedigen skuffelse og det krævede en god portion standhaftighed at komme ovenpå igen efter disse nederlag. Men hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig kun til en stærkere løber. 😎🏻I år bliver en anderledes oplevelse, da jeg har lovet min løbemakker @jonas_7_ at pace ham til en tid der kommer så tæt på 1:20 som muligt. Mit mål er selvfølgelig at få ham sikker ind over stregen i en tid under dette. —#3weeks#vejle#løb#rundk#keeprunning #worlderunners
Same place, same distance, one year ago. It’s been almost 365 days since I strived for a new PB at #vejleådalhalvmarathon. Actually my third attempt on the Halfmarathon distance in 2016, unfortunately none of them was successfull.This Fall I finally made it and finished almost one minut better than my personal best. 🏼—Sidste års Vejle Ådal Halvmarathon blev endnu en ‘lige ved og næsten’ oplevelse i 2016, da jeg sluttede mit 3. ud af 4 halvmarathonløb i en 1:19:xx tid. Det var en gedigen skuffelse og det krævede en god portion standhaftighed at komme ovenpå igen efter disse nederlag. Men hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig kun til en stærkere løber. 😎🏻I år bliver en anderledes oplevelse, da jeg har lovet min løbemakker @jonas_7_ at pace ham til en tid der kommer så tæt på 1:20 som muligt. Mit mål er selvfølgelig at få ham sikker ind over stregen i en tid under dette. —#3weeks#vejle#løb#rundk#keeprunning #worlderunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *