22582710_239628109901482_903815759375892480_n

Best of 2017 🏻—Der skal altid være plads til et par sko i samlingen, der føles lidt hurtigere end alle de andre. Dem du hopper i, når du ved du skal ud og præstere noget ekstraordinært. Første gang jeg stod med Zoom Fly i hånden, var det ikke ordene ‘hurtig’ og ‘let’ der faldt mig ind. Dog har det vist sig at være lige netop det jeg har følt allermest til de konkurrenceløb jeg har løbet henover sensommeren. Det har blandt andet betydet en ny PR på halvmarathon, såvel som marathon. Gå aldrig ned på udstyr! 🏻Hvilken løbesko spænder du på foden, når der skal løbes all-out?—#zoomfly#bestof2017 #neednewcolors#runfaster #runnerslife #rundk

Best of 2017 🏻—Der skal altid være plads til et par sko i samlingen, der føles lidt hurtigere end alle de andre. Dem du hopper i, når du ved du skal ud og præstere noget ekstraordinært. Første gang jeg stod med Zoom Fly i hånden, var det ikke ordene ‘hurtig’ og ‘let’ der faldt mig ind. Dog har det vist sig at være lige netop det jeg har følt allermest til de konkurrenceløb jeg har løbet henover sensommeren. Det har blandt andet betydet en ny PR på halvmarathon, såvel som marathon. Gå aldrig ned på udstyr! 🏻Hvilken løbesko spænder du på foden, når der skal løbes all-out?—#zoomfly#bestof2017 #neednewcolors#runfaster #runnerslife #rundk
Best of 2017 🏻—Der skal altid være plads til et par sko i samlingen, der føles lidt hurtigere end alle de andre. Dem du hopper i, når du ved du skal ud og præstere noget ekstraordinært. Første gang jeg stod med Zoom Fly i hånden, var det ikke ordene ‘hurtig’ og ‘let’ der faldt mig ind. Dog har det vist sig at være lige netop det jeg har følt allermest til de konkurrenceløb jeg har løbet henover sensommeren. Det har blandt andet betydet en ny PR på halvmarathon, såvel som marathon. Gå aldrig ned på udstyr! 🏻Hvilken løbesko spænder du på foden, når der skal løbes all-out?—#zoomfly#bestof2017 #neednewcolors#runfaster #runnerslife #rundk

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *