26067524_1961962197412357_3014877431870783488_n

And then it’s time to celebrate 2017 🏻—Den sidste løbetur for i år blev lige en tand bedre, da #runaar’s fantastiske cheering crew satte stemningen på rutens 4. og 9. km. til Nytårscuppen i AarhusLøbet blev også succesfuld for @boetkerlarsen der satte en solid PR på 10 km. ruten i fornemme 37:06. Det var en fornøjelse at agere pacer og da han satte en hånd i ryggen på mig den sidste kilometer, så blev tempoet skruet i vejret. Derfor er jeg også sikker på at der ligger en sub 37 og venter på ham lige rundt om hjørnet. 🏻Resten af 2017 skal nu fejres med god mad, god vin og godt selskab med @m.nicolaisen 🍾—#kamstrupnytårscuppen #finalrun #runnershigh #runtogether #aarhus #løb#lesdeuxcopenhagen@sorenokholm

And then it’s time to celebrate 2017 🏻—Den sidste løbetur for i år blev lige en tand bedre, da #runaar’s fantastiske cheering crew satte stemningen på rutens 4. og 9. km. til Nytårscuppen i AarhusLøbet blev også succesfuld for @boetkerlarsen der satte en solid PR på 10 km. ruten i fornemme 37:06. Det var en fornøjelse at agere pacer og da han satte en hånd i ryggen på mig den sidste kilometer, så blev tempoet skruet i vejret. Derfor er jeg også sikker på at der ligger en sub 37 og venter på ham lige rundt om hjørnet. 🏻Resten af 2017 skal nu fejres med god mad, god vin og godt selskab med @m.nicolaisen 🍾—#kamstrupnytårscuppen #finalrun #runnershigh #runtogether #aarhus #løb#lesdeuxcopenhagen@sorenokholm
And then it’s time to celebrate 2017 🏻—Den sidste løbetur for i år blev lige en tand bedre, da #runaar’s fantastiske cheering crew satte stemningen på rutens 4. og 9. km. til Nytårscuppen i AarhusLøbet blev også succesfuld for @boetkerlarsen der satte en solid PR på 10 km. ruten i fornemme 37:06. Det var en fornøjelse at agere pacer og da han satte en hånd i ryggen på mig den sidste kilometer, så blev tempoet skruet i vejret. Derfor er jeg også sikker på at der ligger en sub 37 og venter på ham lige rundt om hjørnet. 🏻Resten af 2017 skal nu fejres med god mad, god vin og godt selskab med @m.nicolaisen 🍾—#kamstrupnytårscuppen #finalrun #runnershigh #runtogether #aarhus #løb#lesdeuxcopenhagen@sorenokholm

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *