25038266_1537792679608593_3337354756254334976_n

Back on the Wednesday Wheeze #runaar train 🏻—Dagens træningspas blev til 12 hurtige i 3:50. Nytårscuppen sad stadig en anelse i benene, så der blev ikke kontrolleret meget pace fra min side af. Det er pas som dette, hvor hovedet vinder over kroppen, der gør den store forskel. —#mitaarhus #løbefællesskab#justanotherdayattheoffice #temporun #runrunrun #wintermood #runnerscommunity

Back on the Wednesday Wheeze #runaar train 🏻—Dagens træningspas blev til 12 hurtige i 3:50. Nytårscuppen sad stadig en anelse i benene, så der blev ikke kontrolleret meget pace fra min side af. Det er pas som dette, hvor hovedet vinder over kroppen, der gør den store forskel. —#mitaarhus #løbefællesskab#justanotherdayattheoffice #temporun #runrunrun #wintermood #runnerscommunity
Back on the Wednesday Wheeze #runaar train 🏻—Dagens træningspas blev til 12 hurtige i 3:50. Nytårscuppen sad stadig en anelse i benene, så der blev ikke kontrolleret meget pace fra min side af. Det er pas som dette, hvor hovedet vinder over kroppen, der gør den store forskel. —#mitaarhus #løbefællesskab#justanotherdayattheoffice #temporun #runrunrun #wintermood #runnerscommunity

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *