26067810_979072262240661_7381781766471680_n

The longest ride since my last Marathon in October 🏻—Turen gennem Mårslet og Fulden syd for Aarhus er en all-time favorite, som byder på masser smuk natur og bakker der skal angribes fra bunden, hvis du skal undgå at gå kold halvvejs. De lange ture som denne bliver altid en tand sjovere, når man har godt selskab ved sin side. I dette tilfælde var @m.nicolaisen hoppet i noget varmt tøj og op på cyklen.—#detkanmankaldekærlighed #aarhus#løb#winterweather #gettingthere #longrun#worlderunners #irun

The longest ride since my last Marathon in October 🏻—Turen gennem Mårslet og Fulden syd for Aarhus er en all-time favorite, som byder på masser smuk natur og bakker der skal angribes fra bunden, hvis du skal undgå at gå kold halvvejs. De lange ture som denne bliver altid en tand sjovere, når man har godt selskab ved sin side. I dette tilfælde var @m.nicolaisen hoppet i noget varmt tøj og op på cyklen.—#detkanmankaldekærlighed #aarhus#løb#winterweather #gettingthere #longrun#worlderunners #irun
The longest ride since my last Marathon in October 🏻—Turen gennem Mårslet og Fulden syd for Aarhus er en all-time favorite, som byder på masser smuk natur og bakker der skal angribes fra bunden, hvis du skal undgå at gå kold halvvejs. De lange ture som denne bliver altid en tand sjovere, når man har godt selskab ved sin side. I dette tilfælde var @m.nicolaisen hoppet i noget varmt tøj og op på cyklen.—#detkanmankaldekærlighed #aarhus#løb#winterweather #gettingthere #longrun#worlderunners #irun

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *