26185135_538484559845961_4190099755298193408_n

This is how you look like, after 4k of catching up with the @doxarun-train —Det er ikke meget man når at se til de hurtige Doxa-gutter @jonasfusager, @mrjakobgade og @mthabang, når de sætter fart i stængerne. Derfor besluttede jeg mig i dag for at gøre dem selskab… Det vil sige om ikke andet, så på 4 km. af deres i alt 2 x 6 km. (plus det løse) vanvidsridt i 3:30! 😮Herefter lod jeg mig stille og roligt dumpe ned i et mere menneskeligt tempo og til denne gruppe af #runaar’s, hvor jeg også havde overskud til at snakke med —#dontmesswiththebeast #socialrun #worlderunners #runitfast #løb#rundk #træning#löpning

This is how you look like, after 4k of catching up with the @doxarun-train —Det er ikke meget man når at se til de hurtige Doxa-gutter @jonasfusager, @mrjakobgade og @mthabang, når de sætter fart i stængerne. Derfor besluttede jeg mig i dag for at gøre dem selskab… Det vil sige om ikke andet, så på 4 km. af deres i alt 2 x 6 km. (plus det løse) vanvidsridt i 3:30! 😮Herefter lod jeg mig stille og roligt dumpe ned i et mere menneskeligt tempo og til denne gruppe af #runaar’s, hvor jeg også havde overskud til at snakke med —#dontmesswiththebeast #socialrun #worlderunners #runitfast #løb#rundk #træning#löpning
This is how you look like, after 4k of catching up with the @doxarun-train —Det er ikke meget man når at se til de hurtige Doxa-gutter @jonasfusager, @mrjakobgade og @mthabang, når de sætter fart i stængerne. Derfor besluttede jeg mig i dag for at gøre dem selskab... Det vil sige om ikke andet, så på 4 km. af deres i alt 2 x 6 km. (plus det løse) vanvidsridt i 3:30! 😮Herefter lod jeg mig stille og roligt dumpe ned i et mere menneskeligt tempo og til denne gruppe af #runaar’s, hvor jeg også havde overskud til at snakke med —#dontmesswiththebeast #socialrun #worlderunners #runitfast #løb#rundk #træning#löpning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *