27573484_786309118229821_1383339224362647552_n

Just another wintersession, this time with shoes matching the ground. ️—For god en uge siden var jeg ude at løbe stærkt til Vinterløbet i Aarhus. Tiden på 10 km. i 35:37 var faktisk kun 3 sekunder fra min PR og det er jeg ganske godt tilfreds med så tidligt på sæsonen. 🏻I dag blev der løbet knap så stærkt Til gengæld venter uges kongeetape i morgen, når der skal løbes tempoblokke og i alt 23 km. sættes ind på kontoen. Ja! jeg glæder mig allerede 😎—#winterwonderland #denmark#lesdeuxcopenhagen #trainforlife #aarhus #løb#runtoinspire #træning

Just another wintersession, this time with shoes matching the ground. ️—For god en uge siden var jeg ude at løbe stærkt til Vinterløbet i Aarhus. Tiden på 10 km. i 35:37 var faktisk kun 3 sekunder fra min PR og det er jeg ganske godt tilfreds med så tidligt på sæsonen. 🏻I dag blev der løbet knap så stærkt Til gengæld venter uges kongeetape i morgen, når der skal løbes tempoblokke og i alt 23 km. sættes ind på kontoen. Ja! jeg glæder mig allerede 😎—#winterwonderland #denmark#lesdeuxcopenhagen #trainforlife #aarhus #løb#runtoinspire #træning
Just another wintersession, this time with shoes matching the ground. ️—For god en uge siden var jeg ude at løbe stærkt til Vinterløbet i Aarhus. Tiden på 10 km. i 35:37 var faktisk kun 3 sekunder fra min PR og det er jeg ganske godt tilfreds med så tidligt på sæsonen. 🏻I dag blev der løbet knap så stærkt  Til gengæld venter uges kongeetape i morgen, når der skal løbes tempoblokke og i alt 23 km. sættes ind på kontoen. Ja! jeg glæder mig allerede 😎—#winterwonderland #denmark#lesdeuxcopenhagen #trainforlife #aarhus #løb#runtoinspire #træning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *