27574432_391326174671133_9217975556476239872_n

It’s not every (working) day, that ends with a run like this ️—Her til morgen stod jeg tidligt op og pakkede en taske med løbetøj. Tasken tog jeg med på arbejde, fordi denne gæve flok #RUNAAR’s havde planer om at løbe en tur 10 minutter over fyraften.Efter en hurtig omklædning i bilen, var jeg klar til at løbe de 19 km. med 2 gange indlagte 4 km. tempoblokke i 4:00-3:35. En helt igennem lækker afslutning på en helt almindelig torsdag 🏻—#løb#vinter#træning#fitfamdk#runnershigh #runstagram #sunset#runningcrew

It’s not every (working) day, that ends with a run like this ️—Her til morgen stod jeg tidligt op og pakkede en taske med løbetøj. Tasken tog jeg med på arbejde, fordi denne gæve flok #RUNAAR’s havde planer om at løbe en tur 10 minutter over fyraften.Efter en hurtig omklædning i bilen, var jeg klar til at løbe de 19 km. med 2 gange indlagte 4 km. tempoblokke i 4:00-3:35. En helt igennem lækker afslutning på en helt almindelig torsdag 🏻—#løb#vinter#træning#fitfamdk#runnershigh #runstagram #sunset#runningcrew
It’s not every (working) day, that ends with a run like this ️—Her til morgen stod jeg tidligt op og pakkede en taske med løbetøj. Tasken tog jeg med på arbejde, fordi denne gæve flok #RUNAAR’s havde planer om at løbe en tur 10 minutter over fyraften.Efter en hurtig omklædning i bilen, var jeg klar til at løbe de 19 km. med 2 gange indlagte 4 km. tempoblokke i 4:00-3:35. En helt igennem lækker afslutning på en helt almindelig torsdag 🏻—#løb#vinter#træning#fitfamdk#runnershigh #runstagram #sunset#runningcrew

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *