26873065_399990853782014_6108398437940592640_n

Time to collect some miles… and lots of them! 🏼—Det er ikke ofte at jeg køber nye såler, så når jeg endelig gør, skal det gøres ordentlig. 😎Saucony Freedom ISO har masser af hurtige kilometer i sig. Med sit bare 4 mm. drop, er det en mængdesko, der er oplagt til forfodsløb. Lige om lidt skal de byttes ud med hjemmeskoene, når weekendens første 15 km. skal overhales 🏻—#sauconyfreedom #newshoes#runrunrun#keeprunningaarhus #weekend#collectingmiles #aarhus#træning

Time to collect some miles… and lots of them! 🏼—Det er ikke ofte at jeg køber nye såler, så når jeg endelig gør, skal det gøres ordentlig. 😎Saucony Freedom ISO har masser af hurtige kilometer i sig. Med sit bare 4 mm. drop, er det en mængdesko, der er oplagt til forfodsløb. Lige om lidt skal de byttes ud med hjemmeskoene, når weekendens første 15 km. skal overhales 🏻—#sauconyfreedom #newshoes#runrunrun#keeprunningaarhus #weekend#collectingmiles #aarhus#træning
Time to collect some miles... and lots of them! 🏼—Det er ikke ofte at jeg køber nye såler, så når jeg endelig gør, skal det gøres ordentlig. 😎Saucony Freedom ISO har masser af hurtige kilometer i sig. Med sit bare 4 mm. drop, er det en mængdesko, der er oplagt til forfodsløb. Lige om lidt skal de byttes ud med hjemmeskoene, når weekendens første 15 km. skal overhales 🏻—#sauconyfreedom #newshoes#runrunrun#keeprunningaarhus #weekend#collectingmiles #aarhus#træning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *