27577046_2083057491913860_5202593507411230720_n

Mr. Tokyo 😎—Jeg ser frem til at følge @boetkerlarsen, når han om 14 dage løber marathon på den anden side af kloden. Jeg er overbevist om at solbrillen (igen) er placeret korrekt og han hiver en fornem tid med sig hjem! 🏻I dag viste han i hvert fald god gejst på den indlagte tempoblok, da sneen stod direkte ind i skalden på os og underlaget blev forvandlet til en skøjtebane, der var værdig til OL i Pyeongchang ️—#tokyomarathon #runningbuddies #danmarknårdeterbedst #løbetur #runaar #aarhus

Mr. Tokyo 😎—Jeg ser frem til at følge @boetkerlarsen, når han om 14 dage løber marathon på den anden side af kloden. Jeg er overbevist om at solbrillen (igen) er placeret korrekt og han hiver en fornem tid med sig hjem! 🏻I dag viste han i hvert fald god gejst på den indlagte tempoblok, da sneen stod direkte ind i skalden på os og underlaget blev forvandlet til en skøjtebane, der var værdig til OL i Pyeongchang ️—#tokyomarathon #runningbuddies #danmarknårdeterbedst #løbetur #runaar #aarhus
Mr. Tokyo 😎—Jeg ser frem til at følge @boetkerlarsen, når han om 14 dage løber marathon på den anden side af kloden. Jeg er overbevist om at solbrillen (igen) er placeret korrekt og han hiver en fornem tid med sig hjem! 🏻I dag viste han i hvert fald god gejst på den indlagte tempoblok, da sneen stod direkte ind i skalden på os og underlaget blev forvandlet til en skøjtebane, der var værdig til OL i Pyeongchang ️—#tokyomarathon #runningbuddies #danmarknårdeterbedst #løbetur #runaar #aarhus

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *