27879940_1846047112071948_7726664848611737600_n

Walder was all like; hey let’s go for a run! 🙃—Der var masser af energi i ham her på dagens løbetur. Derfor blev 7 km. pludselig forvandlet til 10 og Walder havde stadig overskud til at trække i linen på de sidste 100 meter. Nu er han dog også faldet om i kurven og sover sandsynligvis resten af aftenen. Det er vel arbejdsdag i morgen —#kontorhund#løb#10k#runwithdog #bestwoof #dogsrule #runtoinspire

Walder was all like; hey let’s go for a run! 🙃—Der var masser af energi i ham her på dagens løbetur. Derfor blev 7 km. pludselig forvandlet til 10 og Walder havde stadig overskud til at trække i linen på de sidste 100 meter. Nu er han dog også faldet om i kurven og sover sandsynligvis resten af aftenen. Det er vel arbejdsdag i morgen —#kontorhund#løb#10k#runwithdog #bestwoof #dogsrule #runtoinspire
Walder was all like; hey let’s go for a run! 🙃—Der var masser af energi i ham her på dagens løbetur. Derfor blev 7 km. pludselig forvandlet til 10 og Walder havde stadig overskud til at trække i linen på de sidste 100 meter. Nu er han dog også faldet om i kurven og sover sandsynligvis resten af aftenen. Det er vel arbejdsdag i morgen —#kontorhund#løb#10k#runwithdog #bestwoof #dogsrule #runtoinspire

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *