28155476_658559760981371_4202983819667570688_n

My favorite playground —Man kan simpelthen ikke andet end at blive lykkelig og taknemmelig over at have disse omgivelser i sin “baghave”. ️En lørdag eftermiddag til Fulden og retur, i et vejr der giver løfter om at foråret ligger lige om hjørnet, sparkede humøret og tempoet helt i top.Fuldens modbydelige bakker blev forceret med en topfart der fik de lokale til at vende hovedet. 😎Efter dagens tur var status, at jeg havde holdt et snit på 3:58 over 21 km. Og ja, jeg var glad for pauserne undervejs, hvor undskyldningen var, at der skulle tages billeder af den smukke natur —#aarhus #træning#21km#naturephotography #runnershigh #runhappy #thisislife

My favorite playground —Man kan simpelthen ikke andet end at blive lykkelig og taknemmelig over at have disse omgivelser i sin “baghave”. ️En lørdag eftermiddag til Fulden og retur, i et vejr der giver løfter om at foråret ligger lige om hjørnet, sparkede humøret og tempoet helt i top.Fuldens modbydelige bakker blev forceret med en topfart der fik de lokale til at vende hovedet. 😎Efter dagens tur var status, at jeg havde holdt et snit på 3:58 over 21 km. Og ja, jeg var glad for pauserne undervejs, hvor undskyldningen var, at der skulle tages billeder af den smukke natur —#aarhus #træning#21km#naturephotography #runnershigh #runhappy #thisislife
My favorite playground —Man kan simpelthen ikke andet end at blive lykkelig og taknemmelig over at have disse omgivelser i sin “baghave”. ️En lørdag eftermiddag til Fulden og retur, i et vejr der giver løfter om at foråret ligger lige om hjørnet, sparkede humøret og tempoet helt i top.Fuldens modbydelige bakker blev forceret med en topfart der fik de lokale til at vende hovedet. 😎Efter dagens tur var status, at jeg havde holdt et snit på 3:58 over 21 km. Og ja, jeg var glad for pauserne undervejs, hvor undskyldningen var, at der skulle tages billeder af den smukke natur —#aarhus #træning#21km#naturephotography #runnershigh #runhappy #thisislife

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *