27893166_2129811737246820_3879522273463369728_n

Sunday mood – runner edition —Da jeg vågnede kl. 8 og så ud af ud af vinduet, fik jeg lyst til at løbe. ️Derfor satte jeg straks gang i eftersøgningen på et startnummer. Det lykkedes mig heldigvis en times tid senere og så gik det ellers stærkt. Jeg hoppede i løbetøjet og kastede 2,5 bolle indebords (stort tak til @m.nicolaisen for hjemmebag, jeg lover at nyde næste portion) 2:16 minutter og 10 km. senere stod jeg bag målstregen. Sluttiden på 3️⃣6️⃣:3️⃣4️⃣ vil jeg sætte et flueben ud for, da jeg har tro på, at jeg på dagen kan barbere halvandet minut af.Der er 3 uger til jeg skal løbe DM 10 km. landevej.Til Vinterløbet Ceres Park, havde jeg 1:30 time til at forberede mig til løbet, mens jeg har lidt bedre tid til at forberede mig fysisk og mentalt til DM —#vinterløb #impulsivt #løb#runaar #nytnavn #worlderunners #nevernotrunning

Sunday mood – runner edition —Da jeg vågnede kl. 8 og så ud af ud af vinduet, fik jeg lyst til at løbe. ️Derfor satte jeg straks gang i eftersøgningen på et startnummer. Det lykkedes mig heldigvis en times tid senere og så gik det ellers stærkt. Jeg hoppede i løbetøjet og kastede 2,5 bolle indebords (stort tak til @m.nicolaisen for hjemmebag, jeg lover at nyde næste portion) 2:16 minutter og 10 km. senere stod jeg bag målstregen. Sluttiden på 3️⃣6️⃣:3️⃣4️⃣ vil jeg sætte et flueben ud for, da jeg har tro på, at jeg på dagen kan barbere halvandet minut af.Der er 3 uger til jeg skal løbe DM 10 km. landevej.Til Vinterløbet Ceres Park, havde jeg 1:30 time til at forberede mig til løbet, mens jeg har lidt bedre tid til at forberede mig fysisk og mentalt til DM —#vinterløb #impulsivt #løb#runaar #nytnavn #worlderunners #nevernotrunning
Sunday mood - runner edition —Da jeg vågnede kl. 8 og så ud af ud af vinduet, fik jeg lyst til at løbe. ️Derfor satte jeg straks gang i eftersøgningen på et startnummer. Det lykkedes mig heldigvis en times tid senere og så gik det ellers stærkt. Jeg hoppede i løbetøjet og kastede 2,5 bolle indebords (stort tak til @m.nicolaisen for hjemmebag, jeg lover at nyde næste portion) 2:16 minutter og 10 km. senere stod jeg bag målstregen. Sluttiden på 3️⃣6️⃣:3️⃣4️⃣ vil jeg sætte et flueben ud for, da jeg har tro på, at jeg på dagen kan barbere halvandet minut af.Der er 3 uger til jeg skal løbe DM 10 km. landevej.Til Vinterløbet Ceres Park, havde jeg 1:30 time til at forberede mig til løbet, mens jeg har lidt bedre tid til at forberede mig fysisk og mentalt til DM —#vinterløb #impulsivt #løb#runaar #nytnavn #worlderunners #nevernotrunning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *