28151386_1790752254561485_4319877371877392384_n

Når det går op for dig, at den obligatoriske finisher-frugt i stedet er hindbærsnitter —Til et hvert løb skal der være plads til en solid slutspurt – selv på de dage, hvor hverken tid eller placering er i spil.Når målstregen er indenfor rækkevidde, så er det nærmest umuligt at holde benene i ro,og lidt hjælper det da også, når afslutningen foregår på bane som til gårsdagens @aarhus_motion Vinterløb 🏻—#rundk#vinterløb #sundhed#mitaarhus #løb#löpning #laufen

Når det går op for dig, at den obligatoriske finisher-frugt i stedet er hindbærsnitter —Til et hvert løb skal der være plads til en solid slutspurt – selv på de dage, hvor hverken tid eller placering er i spil.Når målstregen er indenfor rækkevidde, så er det nærmest umuligt at holde benene i ro,og lidt hjælper det da også, når afslutningen foregår på bane som til gårsdagens @aarhus_motion Vinterløb 🏻—#rundk#vinterløb #sundhed#mitaarhus #løb#löpning #laufen
Når det går op for dig, at den obligatoriske finisher-frugt i stedet er hindbærsnitter —Til et hvert løb skal der være plads til en solid slutspurt - selv på de dage, hvor hverken tid eller placering er i spil.Når målstregen er indenfor rækkevidde, så er det nærmest umuligt at holde benene i ro,og lidt hjælper det da også, når afslutningen foregår på bane som til gårsdagens @aarhus_motion  Vinterløb 🏻—#rundk#vinterløb #sundhed#mitaarhus #løb#löpning #laufen

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *