28764624_1823836247909039_7069098548070973440_n

Om bare 11 dage går det hele løs igen. 🏻—De seneste 3 år har jeg deltaget i løbet ved Middelfart. I 2015 og 2016 var det @strandvej10km og sidste år blev mit første nationale landevejsløb så skrevet på cv’et. For mig, har netop dette løb været lig med sæsonstart, da vejret (forhåbentlig) vender og de større konkurrenceløb begynder at stå i kø weekend efter weekend.Sidste år var det en stor oplevelse, at løbe med blandt de tunge (læs: lette) drenge og selvom tiden ikke blev helt som håbet, var der alligevel plads til smil efterfølgende. 🏻Mit ambitiøse mål i år lyder på sub 35 og skal det indfries, vil det kræve at jeg rammer dagen… og har medvind hele vejen —#dm10km #løb#forår#sæsonstart #löpning #laufen#runnershigh

Om bare 11 dage går det hele løs igen. 🏻—De seneste 3 år har jeg deltaget i løbet ved Middelfart. I 2015 og 2016 var det @strandvej10km og sidste år blev mit første nationale landevejsløb så skrevet på cv’et. For mig, har netop dette løb været lig med sæsonstart, da vejret (forhåbentlig) vender og de større konkurrenceløb begynder at stå i kø weekend efter weekend.Sidste år var det en stor oplevelse, at løbe med blandt de tunge (læs: lette) drenge og selvom tiden ikke blev helt som håbet, var der alligevel plads til smil efterfølgende. 🏻Mit ambitiøse mål i år lyder på sub 35 og skal det indfries, vil det kræve at jeg rammer dagen… og har medvind hele vejen —#dm10km #løb#forår#sæsonstart #löpning #laufen#runnershigh
Om bare 11 dage går det hele løs igen. 🏻—De seneste 3 år har jeg deltaget i løbet ved Middelfart. I 2015 og 2016 var det @strandvej10km og sidste år blev mit første nationale landevejsløb så skrevet på cv’et. For mig, har netop dette løb været lig med sæsonstart, da vejret (forhåbentlig) vender og de større konkurrenceløb begynder at stå i kø weekend efter weekend.Sidste år var det en stor oplevelse, at løbe med blandt de tunge (læs: lette) drenge og selvom tiden ikke blev helt som håbet, var der alligevel plads til smil efterfølgende. 🏻Mit ambitiøse mål i år lyder på sub 35 og skal det indfries, vil det kræve at jeg rammer dagen... og har medvind hele vejen —#dm10km #løb#forår#sæsonstart #löpning #laufen#runnershigh

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *