28752409_1048570338638721_5699557705010642944_n

Vintertræningen bliver altid en anelse sjovere, når den kan krydres med et par gode løb undervejs—600 km. er det blevet til mellem december og februar. Det er måske ikke det mest sindsoprivende gennemsnit, men stadigvæk en del over de 400 jeg normalt har løbet over de tre dovne vintermåneder. Med en stabil træning og ingen skader, føler jeg for en gang skyld, at der er noget at bygge videre på og det gør forårets mål en anelse mere overskuelige —#vinterløb #nyemål #rundk#2018#runisfun #runtoinspire #irun#fastforward

Vintertræningen bliver altid en anelse sjovere, når den kan krydres med et par gode løb undervejs—600 km. er det blevet til mellem december og februar. Det er måske ikke det mest sindsoprivende gennemsnit, men stadigvæk en del over de 400 jeg normalt har løbet over de tre dovne vintermåneder. Med en stabil træning og ingen skader, føler jeg for en gang skyld, at der er noget at bygge videre på og det gør forårets mål en anelse mere overskuelige —#vinterløb #nyemål #rundk#2018#runisfun #runtoinspire #irun#fastforward
Vintertræningen bliver altid en anelse sjovere, når den kan krydres med et par gode løb undervejs—600 km. er det blevet til mellem december og februar. Det er måske ikke det mest sindsoprivende gennemsnit, men stadigvæk en del over de 400 jeg normalt har løbet over de tre dovne vintermåneder. Med en stabil træning og ingen skader, føler jeg for en gang skyld, at der er noget at bygge videre på og det gør forårets mål en anelse mere overskuelige —#vinterløb #nyemål #rundk#2018#runisfun #runtoinspire #irun#fastforward

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *