28433027_209882559747208_5039283530668965888_n

En løbemakker der aldrig svigter 🏻—Det er dage som disse, hvor vejret er gråt og kedeligt, jeg virkelig sætter pris på at være hundeejer. Hvis det ikke havde været for Walder, var jeg sandsynligvis ikke kommet afsted Kilometerne tæller med i statistikken, så jeg har alligevel hænderne over hovedet ovenpå søndagens korte restitutionstur 🏻—#hundeliv#sundhed#søndag#cockerspanielsofinstagram #bestwoof #runwithdog #worlderunners

En løbemakker der aldrig svigter 🏻—Det er dage som disse, hvor vejret er gråt og kedeligt, jeg virkelig sætter pris på at være hundeejer. Hvis det ikke havde været for Walder, var jeg sandsynligvis ikke kommet afsted Kilometerne tæller med i statistikken, så jeg har alligevel hænderne over hovedet ovenpå søndagens korte restitutionstur 🏻—#hundeliv#sundhed#søndag#cockerspanielsofinstagram #bestwoof #runwithdog #worlderunners
En løbemakker der aldrig svigter 🏻—Det er dage som disse, hvor vejret er gråt og kedeligt, jeg virkelig sætter pris på at være hundeejer. Hvis det ikke havde været for Walder, var jeg sandsynligvis ikke kommet afsted Kilometerne tæller med i statistikken, så jeg har alligevel hænderne over hovedet ovenpå søndagens korte restitutionstur 🏻—#hundeliv#sundhed#søndag#cockerspanielsofinstagram #bestwoof #runwithdog #worlderunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *