28436127_200688784035933_8411113139004768256_n

Meget mere af det her inden længe… og selvfølgelig i singlet og korte rør 😎—Dagens intervaller lover godt for de kommende løb. Første mål er DM på lørdag, hvor @runforaarhus sættet igen skal luftes. Dog i sorte shorts denne gang, ellers bliver det hvidt i hvidt ️Ses vi i Middelfart?—#nyemål #runaar #løb #fitfamdk#sundhed#personalbest #runtoinspire #laufen

Meget mere af det her inden længe… og selvfølgelig i singlet og korte rør 😎—Dagens intervaller lover godt for de kommende løb. Første mål er DM på lørdag, hvor @runforaarhus sættet igen skal luftes. Dog i sorte shorts denne gang, ellers bliver det hvidt i hvidt ️Ses vi i Middelfart?—#nyemål #runaar #løb #fitfamdk#sundhed#personalbest #runtoinspire #laufen
Meget mere af det her inden længe... og selvfølgelig i singlet og korte rør 😎—Dagens intervaller lover godt for de kommende løb. Første mål er DM på lørdag, hvor @runforaarhus sættet igen skal luftes. Dog i sorte shorts denne gang, ellers bliver det hvidt i hvidt ️Ses vi i Middelfart?—#nyemål #runaar #løb #fitfamdk#sundhed#personalbest #runtoinspire #laufen

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *