30085180_160966838062067_6519715339775770624_n

At løbe i korte rør giver 10% ekstra fart på træningen 🏻—I dag kom de blege stænger ud af deres vinterhi og det var lækkert!Korte tights giver en hel anden frihed end de langes ditto.Jeg ser frem til endnu flere aftener som den her, hvor det virkelig begynder at blive sjovt at være løber og selvfølgelig til at få noget farve på de hvide gipsben. 🐁—#detminderomforår #korterør #rundk #mitaarhus #dansknatur #praguemarathon #runtoinspire #denmark #runnersworld

At løbe i korte rør giver 10% ekstra fart på træningen 🏻—I dag kom de blege stænger ud af deres vinterhi og det var lækkert!Korte tights giver en hel anden frihed end de langes ditto.Jeg ser frem til endnu flere aftener som den her, hvor det virkelig begynder at blive sjovt at være løber og selvfølgelig til at få noget farve på de hvide gipsben. 🐁—#detminderomforår #korterør #rundk #mitaarhus #dansknatur #praguemarathon #runtoinspire #denmark #runnersworld
At løbe i korte rør giver 10% ekstra fart på træningen 🏻—I dag kom de blege stænger ud af deres vinterhi og det var lækkert!Korte tights giver en hel anden frihed end de langes ditto.Jeg ser frem til endnu flere aftener som den her, hvor det virkelig begynder at blive sjovt at være løber og selvfølgelig til at få noget farve på de hvide gipsben. 🐁—#detminderomforår #korterør #rundk #mitaarhus #dansknatur #praguemarathon #runtoinspire #denmark #runnersworld

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *