29716703_159237981440142_8142112362229399552_n

Hot hot hot! ️—Mens der løbes hurtige halvmarathontider i Prag og Berlin, så må vi andre ‘nøjes’ med de danske omgivelser. Det er dog heller ikke så dårligt igen, når temperaturen siger +12 grader og der er krystaller i benene. 🏻I dag blev det til 16 km. inkl. 10 i pace 3:45. En god test af formen frem mod forårets marathon-mål.Jeg har længe haft kig på et par forskellige løb og det ser ud til at valget er faldet på Prag Marathon.Nogen der har deltaget og kan anbefale løbet? —Fyr den af i Berlin @runforaarhus!#marathontræning #aarhus #nyemål #løb#laufen#löpning #jagspringer #trainhardorgohome #runisfun #nevernotrunning

Hot hot hot! ️—Mens der løbes hurtige halvmarathontider i Prag og Berlin, så må vi andre ‘nøjes’ med de danske omgivelser. Det er dog heller ikke så dårligt igen, når temperaturen siger +12 grader og der er krystaller i benene. 🏻I dag blev det til 16 km. inkl. 10 i pace 3:45. En god test af formen frem mod forårets marathon-mål.Jeg har længe haft kig på et par forskellige løb og det ser ud til at valget er faldet på Prag Marathon.Nogen der har deltaget og kan anbefale løbet? —Fyr den af i Berlin @runforaarhus!#marathontræning #aarhus #nyemål #løb#laufen#löpning #jagspringer #trainhardorgohome #runisfun #nevernotrunning
Hot hot hot! ️—Mens der løbes hurtige halvmarathontider i Prag og Berlin, så må vi andre ‘nøjes’ med de danske omgivelser. Det er dog heller ikke så dårligt igen, når temperaturen siger +12 grader og der er krystaller i benene. 🏻I dag blev det til 16 km. inkl. 10 i pace 3:45. En god test af formen frem mod forårets marathon-mål.Jeg har længe haft kig på et par forskellige løb og det ser ud til at valget er faldet på Prag Marathon.Nogen der har deltaget og kan anbefale løbet? —Fyr den af i Berlin @runforaarhus!#marathontræning #aarhus #nyemål #løb#laufen#löpning #jagspringer #trainhardorgohome #runisfun #nevernotrunning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *