30589787_201203630481855_2336914924346802176_n

Flot vejr og flot selskab 🏻️—Dagens Mingle blev for første gang i år indledt af udendørs core-træning.I det hele taget var der forårsstemning i luften – hvilket blandt andet betød, at der efterfølgende var tid til en snak med de mange fantastiske mennesker fra @runforaarhus. 🏻—#runaar #løbefællesskab #rundk #løb#løbeshopdk #wodsonline #træning#sundhed#runtogether #runrun #runningcommunity

Flot vejr og flot selskab 🏻️—Dagens Mingle blev for første gang i år indledt af udendørs core-træning.I det hele taget var der forårsstemning i luften – hvilket blandt andet betød, at der efterfølgende var tid til en snak med de mange fantastiske mennesker fra @runforaarhus. 🏻—#runaar #løbefællesskab #rundk #løb#løbeshopdk #wodsonline #træning#sundhed#runtogether #runrun #runningcommunity
Flot vejr og flot selskab 🏻️—Dagens Mingle blev for første gang i år indledt af udendørs core-træning.I det hele taget var der forårsstemning i luften - hvilket blandt andet betød, at der efterfølgende var tid til en snak med de mange fantastiske mennesker fra @runforaarhus. 🏻—#runaar #løbefællesskab #rundk #løb#løbeshopdk #wodsonline #træning#sundhed#runtogether #runrun #runningcommunity

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *