30084160_356946418130584_6910171830267412480_n

8 af de gode 🏻—Dagens tur var en spontan en af slagsen, men det gjorde den bestemt ikke af ringere kvalitet. Jeg fik løbet både nedad, ligeud og i særdeleshed opad da jeg nåede dagens afsluttende stigning på Carl Nielsens Vej (ikke på billedet – den er langt værre). Mon jeg når de 80 km. for ugen? 😬—#marathontræning #mitaarhus #løb#laufen#jagspringer #löpning #runisfun #runtoinspire #iruntoeat #goals2018

8 af de gode 🏻—Dagens tur var en spontan en af slagsen, men det gjorde den bestemt ikke af ringere kvalitet. Jeg fik løbet både nedad, ligeud og i særdeleshed opad da jeg nåede dagens afsluttende stigning på Carl Nielsens Vej (ikke på billedet – den er langt værre). Mon jeg når de 80 km. for ugen? 😬—#marathontræning #mitaarhus #løb#laufen#jagspringer #löpning #runisfun #runtoinspire #iruntoeat #goals2018
8 af de gode 🏻—Dagens tur var en spontan en af slagsen, men det gjorde den bestemt ikke af ringere kvalitet. Jeg fik løbet både nedad, ligeud og i særdeleshed opad da jeg nåede dagens afsluttende stigning på Carl Nielsens Vej (ikke på billedet - den er langt værre). Mon jeg når de 80 km. for ugen? 😬—#marathontræning #mitaarhus #løb#laufen#jagspringer #löpning #runisfun #runtoinspire #iruntoeat #goals2018

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *