30085251_2075441119404089_6767898946938339328_n

Vi var trætte efter 20 km. – jeg var færdig efter 31 —Lørdagens langtur endte en anelse længere end planlagt, men der var gode ben og god energi. Særligt fordi selskabet var i særklasse. I morgen venter der en mindre tur på 8 km. når jeg skal agere pacer for @aarhus_motion til et træningsarrangement op mod Aarhus City HM. 🏻—#runaar#løbeshopdk #mitaarhus #løb #runtogether #runtoinspire #runnershigh #worlderunners #runrunrun #marathontraining

Vi var trætte efter 20 km. – jeg var færdig efter 31 —Lørdagens langtur endte en anelse længere end planlagt, men der var gode ben og god energi. Særligt fordi selskabet var i særklasse. I morgen venter der en mindre tur på 8 km. når jeg skal agere pacer for @aarhus_motion til et træningsarrangement op mod Aarhus City HM. 🏻—#runaar#løbeshopdk #mitaarhus #løb #runtogether #runtoinspire #runnershigh #worlderunners #runrunrun #marathontraining
Vi var trætte efter 20 km. - jeg var  færdig efter 31 —Lørdagens langtur endte en anelse længere end planlagt, men der var gode ben og god energi. Særligt fordi selskabet var i særklasse. I morgen venter der en mindre tur på 8 km. når jeg skal agere pacer for @aarhus_motion til et træningsarrangement op mod Aarhus City HM. 🏻—#runaar#løbeshopdk #mitaarhus #løb #runtogether #runtoinspire #runnershigh #worlderunners #runrunrun #marathontraining

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *