30079013_219463895491429_7015221164049956864_n

Ugens sidste tur sammen med @aarhussundhedscenter og en masse seje halvmarathonløbere. 🏻—Løbetræningen bestod i dag af 10 km. som pacer for en gruppe af kommende Aarhus City HM-deltagere, der har mål om at løbe sub 1:45. Mit job bestod i at få løberne godt igennem bakkerne og de indlagte intervaller undervejs. Det var en fornøjelse, at kunne hjælpe andre godt på vej og jeg håber at alle når deres målsætning til @aarhus_motion City HM. 🏻—#aarhuscityhalvmarathon #80forugen#sofaenkalder#hundeliv#rundk#løbdigglad #runtoinspire #dogslifestyle #sundaymood

Ugens sidste tur sammen med @aarhussundhedscenter og en masse seje halvmarathonløbere. 🏻—Løbetræningen bestod i dag af 10 km. som pacer for en gruppe af kommende Aarhus City HM-deltagere, der har mål om at løbe sub 1:45. Mit job bestod i at få løberne godt igennem bakkerne og de indlagte intervaller undervejs. Det var en fornøjelse, at kunne hjælpe andre godt på vej og jeg håber at alle når deres målsætning til @aarhus_motion City HM. 🏻—#aarhuscityhalvmarathon #80forugen#sofaenkalder#hundeliv#rundk#løbdigglad #runtoinspire #dogslifestyle #sundaymood
Ugens sidste tur sammen med @aarhussundhedscenter og en masse seje halvmarathonløbere. 🏻—Løbetræningen bestod i dag af 10 km. som pacer for en gruppe af kommende Aarhus City HM-deltagere, der har mål om at løbe sub 1:45. Mit job bestod i at få løberne godt igennem bakkerne og de indlagte intervaller undervejs. Det var en fornøjelse, at kunne hjælpe andre godt på vej og jeg håber at alle når deres målsætning til @aarhus_motion City HM. 🏻—#aarhuscityhalvmarathon #80forugen#sofaenkalder#hundeliv#rundk#løbdigglad #runtoinspire #dogslifestyle #sundaymood

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *