30899930_210445449559078_7736604128784154624_n

Sjældent har en mængdetræningssko set så hurtig ud! —Jeg nåede kun lige akkurat at flå mine nye Nike Odyssey React fra @loebeshop ud af æsken inden jeg fik sendt dem afsted på deres jomfrutur. En kort test, der gav lyst til mere. Skoene har en ufattelig lækker stødabsorbering, der stadig giver dig et godt fremaddrevet afsæt. 🏻På lørdag bliver de for alvor kastet i ilden. 16 km. 4×2 i marathon-pace. Den sidste lange tur inden restitutionen for alvor rammer frem mod næste weekends @cphmarathon. 🏻Læs med efter lørdag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om Odyssey. 😎—#løbeshopdk#nikeløbeshop#odysseyreact #nikeshoes #nikerunning #nyemål#marathontræning #cphmarathon#runforestrun #asfastasyoucan #goingforit

Sjældent har en mængdetræningssko set så hurtig ud! —Jeg nåede kun lige akkurat at flå mine nye Nike Odyssey React fra @loebeshop ud af æsken inden jeg fik sendt dem afsted på deres jomfrutur. En kort test, der gav lyst til mere. Skoene har en ufattelig lækker stødabsorbering, der stadig giver dig et godt fremaddrevet afsæt. 🏻På lørdag bliver de for alvor kastet i ilden. 16 km. 4×2 i marathon-pace. Den sidste lange tur inden restitutionen for alvor rammer frem mod næste weekends @cphmarathon. 🏻Læs med efter lørdag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om Odyssey. 😎—#løbeshopdk#nikeløbeshop#odysseyreact #nikeshoes #nikerunning #nyemål#marathontræning #cphmarathon#runforestrun #asfastasyoucan #goingforit
Sjældent har en mængdetræningssko set så hurtig ud! —Jeg nåede kun lige akkurat at flå mine nye Nike Odyssey React fra @loebeshop ud af æsken inden jeg fik sendt dem afsted på deres jomfrutur. En kort test, der gav lyst til mere. Skoene har en ufattelig lækker stødabsorbering, der stadig giver dig et godt fremaddrevet afsæt. 🏻På lørdag bliver de for alvor kastet i ilden. 16 km. 4x2 i marathon-pace. Den sidste lange tur inden restitutionen for alvor rammer frem mod næste weekends @cphmarathon. 🏻Læs med efter lørdag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om Odyssey. 😎—#løbeshopdk#nikeløbeshop#odysseyreact #nikeshoes #nikerunning #nyemål#marathontræning #cphmarathon#runforestrun #asfastasyoucan #goingforit

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *