31421710_457020511399857_8929017703058898944_n

Forhåbentlig ser i mig nogenlunde sådan her på søndag kl. 12:15 🏻Ellers bør i nok banke diskret på et af de opstillede toiletskure ude på ruten, for så er alt ikke gået helt efter planen. —#copenhagenmarathon #countdown #denmark #runtoinspire #runaar #løb#rundk#københavn #nedtælling #nypr#forberedelser #løbeshopdk

Forhåbentlig ser i mig nogenlunde sådan her på søndag kl. 12:15 🏻Ellers bør i nok banke diskret på et af de opstillede toiletskure ude på ruten, for så er alt ikke gået helt efter planen. —#copenhagenmarathon #countdown #denmark #runtoinspire #runaar #løb#rundk#københavn #nedtælling #nypr#forberedelser #løbeshopdk
Forhåbentlig ser i mig nogenlunde sådan her på søndag kl. 12:15 🏻Ellers bør i nok banke diskret på et af de opstillede toiletskure ude på ruten, for så er alt ikke gået helt efter planen. —#copenhagenmarathon #countdown #denmark #runtoinspire #runaar #løb#rundk#københavn #nedtælling #nypr#forberedelser #løbeshopdk

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *