31939214_897080600496374_422253524953333760_n

Marathon-nerverne begynder så småt at melde sin ankomst. — 42,195 km. For nogen lyder en løbetur af den kaliber som ren og skær utopi, mens andre æder distancen med mælk og sukker på, hver dag til morgenmad.For mit vedkommende giver kongedistancen indenfor løb fortsat et sug i maven. Copenhagen Marathon bliver mit 4 af slagsen, som blandt andet har budt på en fantastisk oplevelse i Berlin, da jeg i 2015 løb min Marathon-debut. At løbe under Brandenburger Tor og nå opløbsstrækningen, hvor tusindvis af tilskuere stod klar til at heppe dig de sidste 200 meter ind over målstregen, er en oplevelse der printer sig på nethinden. Det samme er det, at løbe over Dronning Louises Bro, hvor @nbrorunning står klar med highfives, opråb og spandevis af konfetti. Jeg ser frem til at ramme 27 kilometer og løbe infernoet i møde. Jeg vil gøre mit for at nå det hurtigst muligt og med et smil på læben. 🏻—#copenhagenmarathon #countdown #denmark #runtoinspire #runaar #københavn #nedtælling #nypr#forberedelser #løbeshopdk

Marathon-nerverne begynder så småt at melde sin ankomst. — 42,195 km. For nogen lyder en løbetur af den kaliber som ren og skær utopi, mens andre æder distancen med mælk og sukker på, hver dag til morgenmad.For mit vedkommende giver kongedistancen indenfor løb fortsat et sug i maven. Copenhagen Marathon bliver mit 4 af slagsen, som blandt andet har budt på en fantastisk oplevelse i Berlin, da jeg i 2015 løb min Marathon-debut. At løbe under Brandenburger Tor og nå opløbsstrækningen, hvor tusindvis af tilskuere stod klar til at heppe dig de sidste 200 meter ind over målstregen, er en oplevelse der printer sig på nethinden. Det samme er det, at løbe over Dronning Louises Bro, hvor @nbrorunning står klar med highfives, opråb og spandevis af konfetti. Jeg ser frem til at ramme 27 kilometer og løbe infernoet i møde. Jeg vil gøre mit for at nå det hurtigst muligt og med et smil på læben. 🏻—#copenhagenmarathon #countdown #denmark #runtoinspire #runaar #københavn #nedtælling #nypr#forberedelser #løbeshopdk
Marathon-nerverne begynder så småt at melde sin ankomst. — 42,195 km. For nogen lyder en løbetur af den kaliber som ren og skær utopi, mens andre æder distancen med mælk og sukker på, hver dag til morgenmad.For mit vedkommende giver kongedistancen indenfor løb fortsat et sug i maven. Copenhagen Marathon bliver mit 4 af slagsen, som blandt andet har budt på en fantastisk oplevelse i Berlin, da jeg i 2015 løb min Marathon-debut. At løbe under Brandenburger Tor og nå opløbsstrækningen, hvor tusindvis af tilskuere stod klar til at heppe dig de sidste 200 meter ind over målstregen, er en oplevelse der printer sig på nethinden. Det samme er det, at løbe over Dronning Louises Bro, hvor @nbrorunning står klar med highfives, opråb og spandevis af konfetti. Jeg ser frem til at ramme 27 kilometer og løbe infernoet i møde. Jeg vil gøre mit for at nå det hurtigst muligt og med et smil på læben. 🏻—#copenhagenmarathon #countdown #denmark #runtoinspire #runaar #københavn #nedtælling #nypr#forberedelser #løbeshopdk

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *