31310709_1674483455980085_3350189239521247232_n

Ikke en PR på tid, men derimod en personlig rekord i viljestyrke. 😎—Benene er efterhånden kommet nogenlunde til sig selv efter hvad der skulle vise sig at være mit hårdeste løb til dato. En hæderlig halvmarathon i 1:21:30 blev pludselig en kamp for at nå under 3 timer i varmen.25 gader, fuld sol og en heksekeddel uden lige imellem de københavnske bygninger, der ikke kunne være særlig behjælpelig med en tiltrængt skygge. Tre gange måtte jeg hive i nødbremsen og når først man har været nede at gå, så skriger kroppen ikke ligefrem efter at løbe videre.Min stædighed blandet med en god del opbakning fra de fantastisk heppere ude på ruten, fik dog slæbt mig i mål i tiden 2:54:01 og med en vished om at man godt kan sejre uden at nå sin PR. 🏼Tak for en fantastisk løbefest @nbro og tak til det medrejsende cheeringcrew fra @runforaarhus. —#cphmarathon #københavn#runaar#mentalsejr#københavn#takfordennegang#marathoner#løb#löpning #laufen#jagspringer

Ikke en PR på tid, men derimod en personlig rekord i viljestyrke. 😎—Benene er efterhånden kommet nogenlunde til sig selv efter hvad der skulle vise sig at være mit hårdeste løb til dato. En hæderlig halvmarathon i 1:21:30 blev pludselig en kamp for at nå under 3 timer i varmen.25 gader, fuld sol og en heksekeddel uden lige imellem de københavnske bygninger, der ikke kunne være særlig behjælpelig med en tiltrængt skygge. Tre gange måtte jeg hive i nødbremsen og når først man har været nede at gå, så skriger kroppen ikke ligefrem efter at løbe videre.Min stædighed blandet med en god del opbakning fra de fantastisk heppere ude på ruten, fik dog slæbt mig i mål i tiden 2:54:01 og med en vished om at man godt kan sejre uden at nå sin PR. 🏼Tak for en fantastisk løbefest @nbro og tak til det medrejsende cheeringcrew fra @runforaarhus. —#cphmarathon #københavn#runaar#mentalsejr#københavn#takfordennegang#marathoner#løb#löpning #laufen#jagspringer
Ikke en PR på tid, men derimod en personlig rekord i viljestyrke. 😎—Benene er efterhånden kommet nogenlunde til sig selv efter hvad der skulle vise sig at være mit hårdeste løb til dato. En hæderlig halvmarathon i 1:21:30 blev pludselig en kamp for at nå under 3 timer i varmen.25 gader, fuld sol og en heksekeddel uden lige imellem de københavnske bygninger, der ikke kunne være særlig behjælpelig med en tiltrængt skygge. Tre gange måtte jeg hive i nødbremsen og når først man har været nede at gå, så skriger kroppen ikke ligefrem efter at løbe videre.Min stædighed blandet med en god del opbakning fra de fantastisk heppere ude på ruten, fik dog slæbt mig i mål i tiden 2:54:01 og med en vished om at man godt kan sejre uden at nå sin PR. 🏼Tak for en fantastisk løbefest @nbro og tak til det medrejsende cheeringcrew fra @runforaarhus. —#cphmarathon #københavn#runaar#mentalsejr#københavn#takfordennegang#marathoner#løb#löpning #laufen#jagspringer

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *