31571253_2080372128869012_2970569896410218496_n

Fra ‘pack leader’ til meget tæt på at pakke sammen. —Som i kan se her havde jeg masser af overskud på gårsdagens løbetur. Desværre er det ikke helt nok at klokke en god halvmarathon, når distancen siger 42,195 km.Jeg tænker dog, at flokken her var ok tilfredse med mit ‘pacer-arbejde’ indtil jeg havde brug for at trække vejret. —#cphmarathon #packleader#runaar #rundk#københavn #løbeshopdk #runnershigh #gohardorgohome #allout#lowbattery

Fra ‘pack leader’ til meget tæt på at pakke sammen. —Som i kan se her havde jeg masser af overskud på gårsdagens løbetur. Desværre er det ikke helt nok at klokke en god halvmarathon, når distancen siger 42,195 km.Jeg tænker dog, at flokken her var ok tilfredse med mit ‘pacer-arbejde’ indtil jeg havde brug for at trække vejret. —#cphmarathon #packleader#runaar #rundk#københavn #løbeshopdk #runnershigh #gohardorgohome #allout#lowbattery
Fra ‘pack leader’ til meget tæt på at pakke sammen. —Som i kan se her havde jeg masser af overskud på gårsdagens løbetur. Desværre er det ikke helt nok at klokke en god halvmarathon, når distancen siger 42,195 km.Jeg tænker dog, at flokken her var ok tilfredse med mit ‘pacer-arbejde’ indtil jeg havde brug for at trække vejret. —#cphmarathon #packleader#runaar #rundk#københavn #løbeshopdk #runnershigh #gohardorgohome #allout#lowbattery

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *