32019440_383766455471446_921034622567972864_n

Hvis du vil ligne en der løber med overskud, så husk tomlen op og et par fede løbesko. Det er en relativ overskuelig manøvre. 😎—Jeg havde fornøjelsen at løbe med denne maskine @amalie_haughuus det meste af vejen til @cphmarathon. 🏻 Havde det ikke været for et uheldigt strømpevalg, så havde hun suverænt løbet ind som hurtigste danske kvinde. Intet mindre end 7 minutter lå hun foran nr. to efter 21 km. i pace 3:51.Det bliver en vanvittig sæson vi kommer til at se hende løbe. 🏻— @kirstineskytt #runaar #nikeløbeshop#løbeshopdk #cphmarathon #løb #rundk #2018#marathonåret#runtoinspire #runforfun #runtogether #worlderunners

Hvis du vil ligne en der løber med overskud, så husk tomlen op og et par fede løbesko. Det er en relativ overskuelig manøvre. 😎—Jeg havde fornøjelsen at løbe med denne maskine @amalie_haughuus det meste af vejen til @cphmarathon. 🏻 Havde det ikke været for et uheldigt strømpevalg, så havde hun suverænt løbet ind som hurtigste danske kvinde. Intet mindre end 7 minutter lå hun foran nr. to efter 21 km. i pace 3:51.Det bliver en vanvittig sæson vi kommer til at se hende løbe. 🏻— @kirstineskytt #runaar #nikeløbeshop#løbeshopdk #cphmarathon #løb #rundk #2018#marathonåret#runtoinspire #runforfun #runtogether #worlderunners
Hvis du vil ligne en der løber med overskud, så husk tomlen op og et par fede løbesko. Det er en relativ overskuelig manøvre. 😎—Jeg havde fornøjelsen at løbe med denne maskine @amalie_haughuus det meste af vejen til @cphmarathon. 🏻 Havde det ikke været for et uheldigt strømpevalg, så havde hun suverænt løbet ind som hurtigste danske kvinde. Intet mindre end 7 minutter lå hun foran nr. to efter 21 km. i pace 3:51.Det bliver en vanvittig sæson vi kommer til at se hende løbe. 🏻— @kirstineskytt #runaar #nikeløbeshop#løbeshopdk #cphmarathon #løb #rundk #2018#marathonåret#runtoinspire #runforfun #runtogether #worlderunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *