36135971_2139240063024043_8075524220064366592_n

Dagens 9 km. sammen med @runforaarhus foregik i et noget mere menneskeligt tempo end til #bach18 —Med et tilbageblik på sidste måneds Aarhus City HM, er det efterhånden gået op for mig hvad jeg manglede for at hive de 12 sekunder hjem, der havde resulteret i en sub 1:18 halvmarathon-tid…I morgen går jeg ud og køber mig et par hurtigbriller 😎—#runaar #bedsteløbefællesskab #aarhus#mitaarhus #løb#rundk #löpning #laufen #løping #jagspringer #tilbageblik#halfmarathon #teamspirit #crewlife #runtogether #runnerscommunity

Dagens 9 km. sammen med @runforaarhus foregik i et noget mere menneskeligt tempo end til #bach18 —Med et tilbageblik på sidste måneds Aarhus City HM, er det efterhånden gået op for mig hvad jeg manglede for at hive de 12 sekunder hjem, der havde resulteret i en sub 1:18 halvmarathon-tid…I morgen går jeg ud og køber mig et par hurtigbriller 😎—#runaar #bedsteløbefællesskab #aarhus#mitaarhus #løb#rundk #löpning #laufen #løping #jagspringer #tilbageblik#halfmarathon #teamspirit #crewlife #runtogether #runnerscommunity
Dagens 9 km. sammen med @runforaarhus foregik i et noget mere menneskeligt tempo end til #bach18 —Med et tilbageblik på sidste måneds Aarhus City HM, er det efterhånden gået op for mig hvad jeg manglede for at hive de 12 sekunder hjem, der havde resulteret i en sub 1:18 halvmarathon-tid...I morgen går jeg ud og køber mig et par hurtigbriller 😎—#runaar #bedsteløbefællesskab #aarhus#mitaarhus #løb#rundk #löpning #laufen #løping #jagspringer #tilbageblik#halfmarathon #teamspirit #crewlife #runtogether #runnerscommunity

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *