38766614_707535619599610_1600134750964547584_n

Der padles stille og roligt ud af weekenden og bonus-ferien på Brandsø 🏽‍♂️—Efter 3 dage på en øde ø med løb, SUP-boarding kombineret med en god portion middagslure, er det nu tilbage til hverdagen… endnu engang Vi ses på landevejene 🏼‍♂️—#brandsø#supboarding #danmarksnatur #lillebælt#påvandet #solopgang #udeliv

Der padles stille og roligt ud af weekenden og bonus-ferien på Brandsø 🏽‍♂️—Efter 3 dage på en øde ø med løb, SUP-boarding kombineret med en god portion middagslure, er det nu tilbage til hverdagen… endnu engang Vi ses på landevejene 🏼‍♂️—#brandsø#supboarding #danmarksnatur #lillebælt#påvandet #solopgang #udeliv
Der padles stille og roligt ud af weekenden og bonus-ferien på Brandsø 🏽‍♂️—Efter 3 dage på en øde ø med løb, SUP-boarding kombineret med en god portion middagslure, er det nu tilbage til hverdagen... endnu engang Vi ses på landevejene 🏼‍♂️—#brandsø#supboarding #danmarksnatur #lillebælt#påvandet #solopgang #udeliv

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *