40635497_984451668409392_1714286401169105640_n

Om 19 dage skal der igen graves dybt, og pustes ud, når jeg løber efter en ny PR —Forhåbentlig skrives der et nyt kapitel i løbeeventyret, som end ikke H. C. Andersen kunne have tænkt bedre. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at Den Grimme Ælling finder sine vinger og kommer flyvende igennem de 42 km., plus det løse. —Med dette in mente, vil jeg nu tage en lille pause fra IG-ræset. Få lidt luft og fokus, indtil jeg rammer målstregen til @hcamarathon d. 30. september.Vi ses på den anden side, hvor jeg har medaljen i hån… om halsen og en kold øl i hånden. 🏻—#odense #ses#tidtilfordybelse #løberliv#træning #fokus #rundk#løb

Om 19 dage skal der igen graves dybt, og pustes ud, når jeg løber efter en ny PR —Forhåbentlig skrives der et nyt kapitel i løbeeventyret, som end ikke H. C. Andersen kunne have tænkt bedre. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at Den Grimme Ælling finder sine vinger og kommer flyvende igennem de 42 km., plus det løse. —Med dette in mente, vil jeg nu tage en lille pause fra IG-ræset. Få lidt luft og fokus, indtil jeg rammer målstregen til @hcamarathon d. 30. september.Vi ses på den anden side, hvor jeg har medaljen i hån… om halsen og en kold øl i hånden. 🏻—#odense #ses#tidtilfordybelse #løberliv#træning #fokus #rundk#løb
Om 19 dage skal der igen graves dybt, og pustes ud, når jeg løber efter en ny PR —Forhåbentlig skrives der et nyt kapitel i løbeeventyret, som end ikke H. C. Andersen kunne have tænkt bedre. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at Den Grimme Ælling finder sine vinger og kommer flyvende igennem de 42 km., plus det løse. —Med dette in mente, vil jeg nu tage en lille pause fra IG-ræset. Få lidt luft og fokus, indtil jeg rammer målstregen til @hcamarathon d. 30. september.Vi ses på den anden side, hvor jeg har medaljen i hån... om halsen og en kold øl i hånden. 🏻—#odense #ses#tidtilfordybelse #løberliv#træning #fokus #rundk#løb

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *