41581673_256309538360863_8497295923367154542_n

Højt at flyve…HCA Marathon var yderst modbydelig mod mig i år. Maveproblemer ved 15 km. og igen ved 27, der dog heldigvis blev løbet væk før de eskalerede. Herefter indtraf sidestikket inden benene mindede mig om at et ugegennemsnit på 50-60 km. vist ikke helt er nok til en ambitiøs marathontræning.Inden da nåede jeg dog at opleve en ny PR til løbemakker @boetkerlarsen på halvmarathondistancen, som fornemt hang i på første omgang og bankede 5 minutter af sin HM-tid. 🏻.Derudover nåede jeg lige at give @peanutbutterministeren et “Skinny bitch” med på vejen, da han spurtede forbi mig i lidt for overlegen stil. 😎Løbet blev afsluttet med et krampagtigt forsøg på at samle de sidste rester og det lykkedes da også til dels, da jeg fik kæmpet mig ind over målstregen i 2:48:30… tilbage på træningsbanen med mig. —#hcamarathon #runaar #odenserunningcrew #løb#rundk#ømmestænger #øltid #2018overandout #pegasusturbo

Højt at flyve…HCA Marathon var yderst modbydelig mod mig i år. Maveproblemer ved 15 km. og igen ved 27, der dog heldigvis blev løbet væk før de eskalerede. Herefter indtraf sidestikket inden benene mindede mig om at et ugegennemsnit på 50-60 km. vist ikke helt er nok til en ambitiøs marathontræning.Inden da nåede jeg dog at opleve en ny PR til løbemakker @boetkerlarsen på halvmarathondistancen, som fornemt hang i på første omgang og bankede 5 minutter af sin HM-tid. 🏻.Derudover nåede jeg lige at give @peanutbutterministeren et “Skinny bitch” med på vejen, da han spurtede forbi mig i lidt for overlegen stil. 😎Løbet blev afsluttet med et krampagtigt forsøg på at samle de sidste rester og det lykkedes da også til dels, da jeg fik kæmpet mig ind over målstregen i 2:48:30… tilbage på træningsbanen med mig. —#hcamarathon #runaar #odenserunningcrew #løb#rundk#ømmestænger #øltid #2018overandout #pegasusturbo
Højt at flyve...HCA Marathon var yderst modbydelig mod mig i år. Maveproblemer ved 15 km. og igen ved 27, der dog heldigvis blev løbet væk før de eskalerede.  Herefter indtraf sidestikket inden benene mindede mig om at et ugegennemsnit på 50-60 km. vist ikke helt er nok til en ambitiøs marathontræning.Inden da nåede jeg dog at opleve en ny PR til løbemakker @boetkerlarsen på halvmarathondistancen, som fornemt hang i på første omgang og bankede 5 minutter af sin HM-tid. 🏻.Derudover nåede jeg lige at give @peanutbutterministeren et “Skinny bitch” med på vejen, da han spurtede forbi mig i lidt for overlegen stil. 😎Løbet blev afsluttet med et krampagtigt forsøg på at samle de sidste rester og det lykkedes da også til dels, da jeg fik kæmpet mig ind over målstregen i 2:48:30... tilbage på træningsbanen med mig. —#hcamarathon #runaar #odenserunningcrew #løb#rundk#ømmestænger #øltid #2018overandout #pegasusturbo

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *