41879804_1992402047488024_7843410826499754007_n

En lille uge efter at jeg straffede mine ben godt og grundigt til @hcamarathon var @julie.hoegh på visit i Århus. Derfor var jeg så heldig, at blive inviteret med på et vaskeægte dræberpas af hende. 😬De københavnske løbere har gjort lidt af en maskine ud af hende og da hun sagde 3 km. i 4:00, svarede jeg ‘ja selvfølgelig’. Selv da hun bød ind med 3×1000 i 3:25, responderede jeg med et ‘hvorfor ikke!’. 😎Men de afsluttende 5×200 i 3:15 fik hun altså for selv selv, alt imens jeg plejede mine marathon-trætte skanker… tak for turen Julie! —#tilbagepåsporet #dræbermaskine #cerespark#hcamarathon #runaar #træning #rundk#intervaller

En lille uge efter at jeg straffede mine ben godt og grundigt til @hcamarathon var @julie.hoegh på visit i Århus. Derfor var jeg så heldig, at blive inviteret med på et vaskeægte dræberpas af hende. 😬De københavnske løbere har gjort lidt af en maskine ud af hende og da hun sagde 3 km. i 4:00, svarede jeg ‘ja selvfølgelig’. Selv da hun bød ind med 3×1000 i 3:25, responderede jeg med et ‘hvorfor ikke!’. 😎Men de afsluttende 5×200 i 3:15 fik hun altså for selv selv, alt imens jeg plejede mine marathon-trætte skanker… tak for turen Julie! —#tilbagepåsporet #dræbermaskine #cerespark#hcamarathon #runaar #træning #rundk#intervaller
En lille uge efter at jeg straffede mine ben godt og grundigt til @hcamarathon var @julie.hoegh på visit i Århus. Derfor var jeg så heldig, at blive inviteret med på et vaskeægte dræberpas af hende. 😬De københavnske løbere har gjort lidt af en maskine ud af hende og da hun sagde 3 km. i 4:00, svarede jeg ‘ja selvfølgelig’. Selv da hun bød ind med 3x1000 i 3:25, responderede jeg med et ‘hvorfor ikke!’. 😎Men de afsluttende 5x200 i 3:15 fik hun altså for selv selv, alt imens jeg plejede mine marathon-trætte skanker... tak for turen Julie! —#tilbagepåsporet #dræbermaskine #cerespark#hcamarathon #runaar #træning #rundk#intervaller

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *