42895098_310364273028674_1642509334278930443_n

Har du også lagt mærke til, at jeg altid løber fra højre mod venstre på mine billeder?Det har jeg netop selv erfaret og derfor får i da naturligvis også lige et til samlingen. Bliver der så altid kun taget billeder af dig fra den ene side af? spørger du… nej, her har jeg såmænd blot flippet et billede, hvor jeg løber fra venstre mod højre. —#venstrestillet#førstdenevej#newlinerunning #træning #løberliv#udeliv#runforestrun #doingitright

Har du også lagt mærke til, at jeg altid løber fra højre mod venstre på mine billeder?Det har jeg netop selv erfaret og derfor får i da naturligvis også lige et til samlingen. Bliver der så altid kun taget billeder af dig fra den ene side af? spørger du… nej, her har jeg såmænd blot flippet et billede, hvor jeg løber fra venstre mod højre. —#venstrestillet#førstdenevej#newlinerunning #træning #løberliv#udeliv#runforestrun #doingitright
Har du også lagt mærke til, at jeg altid løber fra højre mod venstre på mine billeder?Det har jeg netop selv erfaret og derfor får i da naturligvis også lige et til samlingen. Bliver der så altid kun taget billeder af dig fra den ene side af? spørger du... nej, her har jeg såmænd blot flippet et billede, hvor jeg løber fra venstre mod højre. —#venstrestillet#førstdenevej#newlinerunning #træning #løberliv#udeliv#runforestrun #doingitright

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *