42911617_2119806201604768_3672753914267868618_n

Om det var vejret, det evigt gode selskab, eller det faktum, at jeg har været fornuftig og givet benene nogle dages ro, ved jeg ikke. Men uanset hvad, så havde jeg idag en af de ture hvor benene kan flyve og energiniveauet er på niveau med en Cocker Spaniel med DAMP. Fantastisk at være tilbage i @runforaarhus og få løbet de obligatoriske 9 km. i pace 15 sekunder hurtigere end planlagt. 😎—#runaar#sommerenertilbage #korterør#løb#mitaarhus#jelshøj #århus #backinbusiness

Om det var vejret, det evigt gode selskab, eller det faktum, at jeg har været fornuftig og givet benene nogle dages ro, ved jeg ikke. Men uanset hvad, så havde jeg idag en af de ture hvor benene kan flyve og energiniveauet er på niveau med en Cocker Spaniel med DAMP. Fantastisk at være tilbage i @runforaarhus og få løbet de obligatoriske 9 km. i pace 15 sekunder hurtigere end planlagt. 😎—#runaar#sommerenertilbage #korterør#løb#mitaarhus#jelshøj #århus #backinbusiness
Om det var vejret, det evigt gode selskab, eller det faktum, at jeg har været fornuftig og givet benene nogle dages ro, ved jeg ikke. Men uanset hvad, så havde jeg idag en af de ture hvor benene  kan flyve og energiniveauet er på niveau med en  Cocker Spaniel med DAMP. Fantastisk at være tilbage i @runforaarhus og få løbet de obligatoriske 9 km. i pace 15 sekunder hurtigere end planlagt. 😎—#runaar#sommerenertilbage #korterør#løb#mitaarhus#jelshøj #århus #backinbusiness

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *