42418123_264115231112291_1082166884843134284_n

Det kan godt være, at jeg ikke fik købt mig en hurtigbrille i sommeren 2018, men jeg fik til gengæld erhvervet mig et par hurtigsko, med fartstribe og hele pivtøjet.Nike Pegasus Turbo er lige præcis hvad den giver sig ud for at være – en sko du kun kan løbe hurtig i. Det mærkede jeg på egen krop for små to uger siden da jeg løb @hcamarathon i 2:48:31 og selvom turbo-knappen haltede lidt på de sidste 5 kilometer, så er overbevist om at skoene gemmer på en ny PR eller to over den kommende sæson.🏻—#pegasusturbo #løbesko #baneløb#sæson2019#löpning #løp #trackrunning #fastasfuck

Det kan godt være, at jeg ikke fik købt mig en hurtigbrille i sommeren 2018, men jeg fik til gengæld erhvervet mig et par hurtigsko, med fartstribe og hele pivtøjet.Nike Pegasus Turbo er lige præcis hvad den giver sig ud for at være – en sko du kun kan løbe hurtig i. Det mærkede jeg på egen krop for små to uger siden da jeg løb @hcamarathon i 2:48:31 og selvom turbo-knappen haltede lidt på de sidste 5 kilometer, så er overbevist om at skoene gemmer på en ny PR eller to over den kommende sæson.🏻—#pegasusturbo #løbesko #baneløb#sæson2019#löpning #løp #trackrunning #fastasfuck
Det kan godt være, at jeg ikke fik købt mig en hurtigbrille i sommeren 2018, men jeg fik til gengæld erhvervet mig et par hurtigsko, med fartstribe og hele pivtøjet.Nike Pegasus Turbo er lige præcis hvad den giver sig ud for at være - en sko du kun kan løbe hurtig i. Det mærkede jeg på egen krop for små to uger siden da jeg løb @hcamarathon i 2:48:31 og selvom turbo-knappen haltede lidt på de sidste 5 kilometer, så er overbevist om at skoene gemmer på en ny PR eller to over den kommende sæson.🏻—#pegasusturbo #løbesko #baneløb#sæson2019#löpning #løp #trackrunning #fastasfuck

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *