43749849_1806962712748209_6223947267272008987_n

Følelsen af mandag og en rolig restitutionstur i ‘pace 5:00’ sammen med energibundet @soendergaardm. Dagens ridt startede ud bagerst i feltet. Denne position holdte vi stabilt og uden udsving… i hvert fald lige indtil dagens højeste punkt, som indledte et vildt væddeløb der gav nogenlunde samme følelse som på billede her. Så er jeg alligevel glad for at min hurtige løbemakker endnu ikke har ramt sin topform. —#runaar #tempotur#pace3rent#mandag#århus#vintertræning#løbemakker#runtheworld

Følelsen af mandag og en rolig restitutionstur i ‘pace 5:00’ sammen med energibundet @soendergaardm. Dagens ridt startede ud bagerst i feltet. Denne position holdte vi stabilt og uden udsving… i hvert fald lige indtil dagens højeste punkt, som indledte et vildt væddeløb der gav nogenlunde samme følelse som på billede her. Så er jeg alligevel glad for at min hurtige løbemakker endnu ikke har ramt sin topform. —#runaar #tempotur#pace3rent#mandag#århus#vintertræning#løbemakker#runtheworld
Følelsen af mandag og en rolig restitutionstur i ‘pace 5:00’ sammen med energibundet @soendergaardm. Dagens ridt startede ud bagerst i feltet. Denne position holdte vi stabilt og uden udsving... i hvert fald lige indtil dagens højeste punkt, som indledte et vildt væddeløb der gav nogenlunde samme følelse som på billede her. Så er jeg alligevel glad for at min hurtige løbemakker endnu ikke har ramt sin topform. —#runaar #tempotur#pace3rent#mandag#århus#vintertræning#løbemakker#runtheworld

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *