44307559_143862313240065_1580537069428781626_n

Weekenden er lig med langtur og så kan man jo kun drømme om et vejr på niveau med det vi den seneste uge har været vidne til – jeg pakker i hvert fald ikke de korte rør alt for langt væk endnu. 😎Hvad består weekendtræningen i hos dig?—#såskalderbyggespå#langtur#mitaarhus #mitløb#løb#århus#sundhed

Weekenden er lig med langtur og så kan man jo kun drømme om et vejr på niveau med det vi den seneste uge har været vidne til – jeg pakker i hvert fald ikke de korte rør alt for langt væk endnu. 😎Hvad består weekendtræningen i hos dig?—#såskalderbyggespå#langtur#mitaarhus #mitløb#løb#århus#sundhed
Weekenden er lig med langtur og så kan man jo kun drømme om et vejr på niveau med det vi den seneste uge har været vidne til - jeg pakker i hvert fald ikke de korte rør alt for langt væk endnu. 😎Hvad består weekendtræningen i hos dig?—#såskalderbyggespå#langtur#mitaarhus #mitløb#løb#århus#sundhed

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *