43625954_2342543069095815_5048409012551803576_n

Jeg føler mig vild! 🏻5. dag i streg hvor jeg får snøret løbeskoene giver tro på at vintertræningen anno 2018 nok skal blive en episk en af slagsen. Målet er at ramme 100 km. om ugen når kalenderen siger december. Det har jeg set mange andre og hurtigere løbere gøre, så det vil jeg også prøve nu. Det virker realistisk, omend lidt heftigt at tænke på at det svarer til 14 km. om dagen! Heldigvis er vintertræningen kun i sin spæde start og jeg har allerede fået mig en løberygsæk, som kan veksles til 6 km. om morgenen, når jeg skal på arbejde og ditto hjem efter fyraften. Efter turen med @runforaarhus her til aften står kontoen på 23/60 km. som er denne uges mål. 😎—#vintertræning#vinter2018#kombardo #løb#århus#runaar #newlinetraining #newlinerunning

Jeg føler mig vild! 🏻5. dag i streg hvor jeg får snøret løbeskoene giver tro på at vintertræningen anno 2018 nok skal blive en episk en af slagsen. Målet er at ramme 100 km. om ugen når kalenderen siger december. Det har jeg set mange andre og hurtigere løbere gøre, så det vil jeg også prøve nu. Det virker realistisk, omend lidt heftigt at tænke på at det svarer til 14 km. om dagen! Heldigvis er vintertræningen kun i sin spæde start og jeg har allerede fået mig en løberygsæk, som kan veksles til 6 km. om morgenen, når jeg skal på arbejde og ditto hjem efter fyraften. Efter turen med @runforaarhus her til aften står kontoen på 23/60 km. som er denne uges mål. 😎—#vintertræning#vinter2018#kombardo #løb#århus#runaar #newlinetraining #newlinerunning
Jeg føler mig vild! 🏻5. dag i streg hvor jeg får snøret løbeskoene giver tro på at vintertræningen anno 2018 nok skal blive en episk en af slagsen. Målet er  at ramme 100 km. om ugen når kalenderen siger december. Det har jeg set mange andre og hurtigere løbere gøre, så det vil jeg også prøve nu. Det virker realistisk, omend lidt heftigt at tænke på at det svarer til 14 km. om dagen! Heldigvis er vintertræningen kun i sin spæde start og jeg har allerede fået mig en løberygsæk, som kan veksles til 6 km. om morgenen, når jeg skal på arbejde og ditto hjem efter fyraften. Efter turen med @runforaarhus her til aften står kontoen på 23/60 km. som er denne uges mål. 😎—#vintertræning#vinter2018#kombardo #løb#århus#runaar #newlinetraining #newlinerunning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *