43913492_2457544897604086_8716236508109482808_n

Der skal mere end “lidt” vind og regn til at holde denne flok indendørs på en lørdag formiddag. 25 km. i dagens “løbetbåndet-er-godt-nok-indbydende” vejr, inklusiv to gange 4 km. 3:50 tempoblokke i modvind, gav ikke blot godt på bundlinien, men betød samtidig at ugens mål om 60 km. er indenfor rækkevidde. Det betyder at der i morgen skal løbes en kort restitutionstur sammen med min mindste løbemakker Walder. —#vintertræning #25km#mitaarhus#løbefællesskab#løb#træning#löpning #laufen

Der skal mere end “lidt” vind og regn til at holde denne flok indendørs på en lørdag formiddag. 25 km. i dagens “løbetbåndet-er-godt-nok-indbydende” vejr, inklusiv to gange 4 km. 3:50 tempoblokke i modvind, gav ikke blot godt på bundlinien, men betød samtidig at ugens mål om 60 km. er indenfor rækkevidde. Det betyder at der i morgen skal løbes en kort restitutionstur sammen med min mindste løbemakker Walder. —#vintertræning #25km#mitaarhus#løbefællesskab#løb#træning#löpning #laufen
Der skal mere end “lidt” vind og regn til at holde denne flok indendørs på en lørdag formiddag. 25 km. i dagens “løbetbåndet-er-godt-nok-indbydende” vejr, inklusiv to gange 4 km. 3:50 tempoblokke i modvind, gav ikke blot godt på bundlinien, men betød samtidig at ugens mål om 60 km. er indenfor rækkevidde. Det betyder at der i morgen skal løbes en kort restitutionstur sammen med min mindste løbemakker Walder. —#vintertræning #25km#mitaarhus#løbefællesskab#løb#træning#löpning #laufen

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *