43381003_577605102686096_2047111077062603156_n

Halloween run med @runforaarhus Jeg var nær ikke kommet ud at løbe i dag, da jeg havde glemt nøglebrikken til hoveddøren i min opgang. Jeg prøvede febrilsk at ringe på hos først min nabo, sidenhen overbo og dernæst underbo, for til sidst at prøve lykken hos min nabo igen. Det lykkedes efter hvad der føltes som en evighed, at komme i kontakt med et levende menneske fra min opgang og jeg kom således afsted for 4. dag i streg, hvilket bringer mig op på 43 km. for ugen. Ganske uhyggeligt! Dagens læring: smæk dig aldrig ude når det er Halloween. Folk du ringer på hos, tror bare du er et 12-årigt barn, der kun er ude efter én ting —#runaar #mitaarhus #løb#århus #træning#2xudenmark #efterår#modnyemål

Halloween run med @runforaarhus Jeg var nær ikke kommet ud at løbe i dag, da jeg havde glemt nøglebrikken til hoveddøren i min opgang. Jeg prøvede febrilsk at ringe på hos først min nabo, sidenhen overbo og dernæst underbo, for til sidst at prøve lykken hos min nabo igen. Det lykkedes efter hvad der føltes som en evighed, at komme i kontakt med et levende menneske fra min opgang og jeg kom således afsted for 4. dag i streg, hvilket bringer mig op på 43 km. for ugen. Ganske uhyggeligt! Dagens læring: smæk dig aldrig ude når det er Halloween. Folk du ringer på hos, tror bare du er et 12-årigt barn, der kun er ude efter én ting —#runaar #mitaarhus #løb#århus #træning#2xudenmark #efterår#modnyemål
Halloween run med @runforaarhus Jeg var nær ikke kommet ud at løbe i dag, da jeg havde glemt nøglebrikken til hoveddøren i min opgang. Jeg prøvede febrilsk at ringe på hos først min nabo, sidenhen overbo og dernæst underbo, for til sidst at prøve lykken hos min nabo igen. Det lykkedes efter hvad der føltes som en evighed, at komme i kontakt med et levende menneske fra min opgang og jeg kom således afsted for 4. dag i streg, hvilket bringer mig op på 43 km. for ugen. Ganske uhyggeligt! Dagens læring: smæk dig aldrig ude når det er Halloween. Folk du ringer på hos, tror bare du er et 12-årigt barn, der kun er ude efter én ting —#runaar #mitaarhus #løb#århus #træning#2xudenmark #efterår#modnyemål

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *