44448158_577176712722795_7646940819366923242_n

Off-season…—For mange løbere betyder dette, at løbeskoene har fået plads bagerst i skabet og risikoen for at få et liggesår i sofaen, er væsentlig større end at rende ind i en løbeskade på landevejen.For mit vedkommende, er det dog SUP-boardet, der har fundet en plads på arkivet og at jeg nu får løbet som aldrig før. Dog er turene på vandet ikke et overstået kapitel, men for nu er det altså de forestående 100 km. om ugen der har min opmærksomhed. Dem kan Walder heldigvis også tage brøkdel i —#sommer2018#supboarding#aquamarina #hundeliv#bedstevenner#sundhed#mitaarhus #århus#marselisborg

Off-season…—For mange løbere betyder dette, at løbeskoene har fået plads bagerst i skabet og risikoen for at få et liggesår i sofaen, er væsentlig større end at rende ind i en løbeskade på landevejen.For mit vedkommende, er det dog SUP-boardet, der har fundet en plads på arkivet og at jeg nu får løbet som aldrig før. Dog er turene på vandet ikke et overstået kapitel, men for nu er det altså de forestående 100 km. om ugen der har min opmærksomhed. Dem kan Walder heldigvis også tage brøkdel i —#sommer2018#supboarding#aquamarina #hundeliv#bedstevenner#sundhed#mitaarhus #århus#marselisborg
Off-season...—For mange løbere betyder dette, at løbeskoene har fået plads bagerst i skabet og risikoen for at få et liggesår i sofaen, er væsentlig større end at rende ind i en løbeskade på landevejen.For mit vedkommende, er det dog SUP-boardet, der har fundet en  plads på arkivet og at jeg nu får løbet som aldrig før. Dog er turene på vandet ikke et overstået kapitel, men for nu er det altså de forestående 100 km. om ugen der har min opmærksomhed. Dem kan Walder heldigvis også tage brøkdel i —#sommer2018#supboarding#aquamarina #hundeliv#bedstevenner#sundhed#mitaarhus #århus#marselisborg

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *