44600307_725970567770932_8392108907886809327_n

En lille løbemakker med et stort gåpåmod —Når målet er 100 km. om ugen, er det vigtigt at have en med sig der holder tempoet nede på enkelte af disse. Walder kan man altid regne med på de korte restitutionsture.I dag tog han dog et velfortjent hvil, imens jeg fik sat 19 km. ind på kontoen sammen med @runforaarhus 😎—#runaar #mitaarhus #århus #løb #træning #rundk#orbiloc#runrunrun#dogsofinstagram #bestwoof

En lille løbemakker med et stort gåpåmod —Når målet er 100 km. om ugen, er det vigtigt at have en med sig der holder tempoet nede på enkelte af disse. Walder kan man altid regne med på de korte restitutionsture.I dag tog han dog et velfortjent hvil, imens jeg fik sat 19 km. ind på kontoen sammen med @runforaarhus 😎—#runaar #mitaarhus #århus #løb #træning #rundk#orbiloc#runrunrun#dogsofinstagram #bestwoof
En lille løbemakker med et stort gåpåmod —Når målet er 100 km. om ugen, er det vigtigt at have en med sig der holder tempoet nede på enkelte af disse. Walder kan man altid regne med på de korte restitutionsture.I dag tog han dog et velfortjent hvil, imens jeg fik sat 19 km. ind på kontoen sammen med @runforaarhus 😎—#runaar #mitaarhus #århus #løb #træning #rundk#orbiloc#runrunrun#dogsofinstagram #bestwoof

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *