44640565_2225953027649578_6386501221632242343_n

Endnu en uge er gået og stadig flere kilometer er løbet. 🏼‍♂️—For første gang i min fire-årige løbekarriere, kan jeg se tilbage på syv sammenhængende dage med over 90 km. løb. Det føles som lidt at en bedrift at få noteret på CV’et, til trods for at det er barnemad for nogle de løbere jeg endnu kun har set skosålerne af. Det positive er, at det efterhånden føles ganske naturligt og mindre skræmmende, at skulle ramme 100 km. muren inden Gertrud Sand finder den store kasse med julepynt frem.️—#kilometerliderlig #vintertræning #løb#vinter2018 #nyemål#berlinhalf#orbiloc#peakperformance #runtoexplore

Endnu en uge er gået og stadig flere kilometer er løbet. 🏼‍♂️—For første gang i min fire-årige løbekarriere, kan jeg se tilbage på syv sammenhængende dage med over 90 km. løb. Det føles som lidt at en bedrift at få noteret på CV’et, til trods for at det er barnemad for nogle de løbere jeg endnu kun har set skosålerne af. Det positive er, at det efterhånden føles ganske naturligt og mindre skræmmende, at skulle ramme 100 km. muren inden Gertrud Sand finder den store kasse med julepynt frem.️—#kilometerliderlig #vintertræning #løb#vinter2018 #nyemål#berlinhalf#orbiloc#peakperformance #runtoexplore
Endnu en uge er gået og stadig flere kilometer er løbet. 🏼‍♂️—For første gang i min fire-årige løbekarriere, kan jeg se tilbage på syv sammenhængende dage med over 90 km. løb. Det føles som lidt at en bedrift at få noteret på CV’et, til trods for at det er barnemad for nogle de løbere jeg endnu kun har set skosålerne af. Det positive er, at det efterhånden føles ganske naturligt og mindre skræmmende, at skulle ramme 100 km. muren inden Gertrud Sand finder den store kasse med julepynt frem.️—#kilometerliderlig #vintertræning #løb#vinter2018 #nyemål#berlinhalf#orbiloc#peakperformance #runtoexplore

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *